Vilkår og betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Al handel på BonBazaren.dk mellem erhvervsenheder følger lovgivningen for erhvershandel.

For privatpersoner (forbrugere) overholder vi naturligvis reglerne for handel med privatpersoner (forbrugere).

Priser:

Alle priser er i danske kr. og vises inklusiv henholdsvis eksklusiv moms. Fragtfri levering i Danmark ved ordrer over kr. 450,00 (360,00 ekskl. moms).

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Varer til Færøerne og Grønland faktureres uden moms, men med et fragttillæg.

Bestilling:

Ved bestilling gennem BonBazaren.dk accepterer du disse salgs- og leveringsbetingelser. Du vil efter bestilling modtage en email med kvittering for modtaget bestilling.

En bestilling på vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. BonBazaren har således mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende. Vi sender en bindende ordrebekræftelse eller faktura til dig, når vi har afsendt de varer, du har bestilt.

Annullering af ordre

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse eller faktura fra BonBazaren, og din ordre ikke er effektueret, kan du annullere din ordre ved at kontakte os på salg@bonbazaren.dk eller telefon 36341314. Se i øvrigt afsnittet om fortrydelse.

Privatlivspolitik

Vi registrerer udelukkende oplysninger om dig med formål at kunne levere varer til dig. Vi benytter SSL (kryptering) på de sider, hvor du indtaster oplysninger. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, dog undtaget telefonnummer eller email-adresse til fragtmand i forbindelse med afsendelse af pakker.

Levering:

Alle varer sendes med GLS eller anden fragtmand. Kasseapparater med installation/Sjælland leveres dog af en tekniker fra BonBazaren.

Levering sker typisk inden 2-3 hverdage fra bestilling med mindre andet er aftalt.

Det påhviler kunden inden for 3 dage efter leveringen at sikre sig, at det leverede svarer til det bestilte.

Betaling:

Der kan betales med kreditkort eller bankoverførsel.

Kreditkort betaling: Betalingen hæves først når varerne er sendt fra BonBazaren.

Kredit køb: Standard betalingsfristen er 10 dage netto efter aftale.Varerne sendes med vedlagt indbetalingskort.

BonBazaren forbeholder sig ret til at kreditvurdere og eventuelt at afvise at give kredit.

Returret:

Handel Erhverv:

Returret kun gældende såfremt det på forhånd er aftalt. BonBazaren modtager kun returpakker såfremt der er påført retur nummer der kan rekvireres hos kundeservice på telefon 36 34 13 14

Handel Privat (forbruger):

Som privatperson har du 14 dages fortrydelsesret med udløb 14 dage efter den dag, du modtager varerne. Hvis du har fortrudt dit køb skal du give os besked på telefon 36 34 13 14 eller email: salg@bonbazaren.dk. Som privatperson hæfter du for forringelse af varens værdi, hvis denne skyldes anden håndtering, end nødvendigt for at kontrollere varens art, egenskaber og funktionsmåde. Hvis varen er taget i brug, skønner vi at varen er brugt, og du vil således kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af den brugte vares handelsmæssige værdi.


Vigtigt:
BonBazaren modtager kun returpakker såfremt der er påført et RMA nummer der kan rekvireres hos kundeservice på telefon 36 34 13 14

Retur pakker skal emballeres forsvarligt. Kunden afholder selv omkostninger til returnering af varer.

Reklamationsret:

Reklamationsret for erhvervs handel (B2B handel)
BonBazaren yder 12 mdr. reklamationsret mod fejl og mangler på kasseapparater og lignende varigt udstyr. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. BonBazaren afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.
Der ydes ingen garanti på fejl der er opstået i software som følge af virus, spyware, slettede filer, manglende installering af opdateringer til styresystem, brugerfejl og ustabilitet forårsaget af installerede programmer. Garantien og reklamationsretten dækker heller ikke fejl forårsaget af egen installation af hardware. Der ydes ingen garanti for tab af data i forbindelse med reparation.


Reklamationsret for privatpersoner (forbrugere)

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse. Som forbruger har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på varer. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af situationen. Det kræver, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke skyldes fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd.

Varer med begrænset levetid har begrænset reklamationstid svarende til den sædvanlige levetid for den pågældende vare. Dog aldrig længere end 24 måneder.

Såfremt du opdager en fejl eller mangel ved en vare, skal du (forbrugeren) snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte BonBazaren og forklare, hvori fejl eller mangel består. En reklamation foretaget inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er altid rettidig.

Ved fejl på varer eller udstyr kontaktes BonBazaren. Udstyret skal efterfølgende sendes til BonBazaren med en udførlig fejlbeskrivelse.

bonbazaren.dk drives og ejes af BonBazaren ApS CVR 41937548, juridisk adresse: Idrætsvej 41, 2650 Hvidovre.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere