Brother QL-1100c labelprinter USB

kr. 1.220,00 DKK

  • Print labels op til 103,6 mm bredde og labelprinthastighed op til 110 mm/sek.
  • USB-tilslutning til pc og Mac
  • P-touch Editor labeldesign software medfølger gratis
  • Gem op til 99 label-skabeloner i printerens hukommelse
  • Indbygget kniv til at printe dine labels i den ønskede længde ved at anvende labelruller i endeløs bane

På lager

Varenummer (SKU): BROQL1100c Kategorier: ,

Beskrivelse

Brother QL-1100c labelprinter USB giver maksimal kompatibilitet med fragtlabelsoftware med en printbredde op til 101,6 mm. Print fragtlabels med stregkoder, billeder og tekst med en labelprinthastighed på op til 110 mm/sek.

Labelprinteren er fuld kompatibel med både PC og Mac gennem dens USB-forbindelse. Du får den gratis P-touch Editor labeldesign software, hvormed du kan tilføje tekst, billeder og stregkoder til dine labels. Hvis du linker til data i et Excel-ark eller en csv-fil, kan du overføre data til din label. På den måde kan du nemt og hurtigt skabe mange labels på samme tid.

Du kan gemme op til 99 label-skabeloner i printerens hukommelse

Brother QL-1100c labelprinter USB har indbygget kniv. Så du kan printe dine labels i den ønskede længde ved at bruge labelruller i endeløs bane.

P-touch Editor add-in til Microsoft Office (kun Windows) giver mulighed for at vælge og printe data direkte fra Word, Excel og Outlook med kun et enkelt klik! Fra Microsoft Word kan man highlighte en adresse og klikke på add-in i toolbaren for at printe dette på en label. Highlight celler i Excel og klik på add-in. For Outlook skal du vælge den korrekte kontakt adresse, som du vil have printet på labelen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere